Hallo allemaal,

Hier even een kort berichtje uit Singapore. We zijn hier donderdag avond goed aangekomen, na een vlucht van zo’n 12 uur. Deze is eigenlijk voorbij gevlogen.
Gisteren en vandaag Singapore verkend. Vandaag hadden we wat meer geluk met het weer, gisteren met name in de middag heeft het geregend. Al de hele week zijn hier verschillende straten afgesloten ivm de APEC bijeenkomst. Vandaag was alles nog wat strenger bewaakt doordat Obama Singapore met een bezoekje vereerde. Ook hebben we al flink geshopt. Ruud heeft Teva sandalen en 2 zwembroeken gekocht, Lonneke Croos (namaak Crocs), t-shirt, tas en we hebben nog 2 mag-lites gekocht vandaag.

Vanavond gaan we nog ff wat lekker Aziatisch eten in het dorp hier. Morgen rustig aan en nog wat dingen bezichtigen alvorens we naar het vliegveld gaan om naar Brisbane te vliegen. Hier komen we dan maandag morgen rond 7 uur ’s ochtends aan.

Zal zometeen ook nog wat foto’s proberen te uploaden.

Groetjes aan iedereen,

Lonneke & Ruud.