Zo, vastelaovend 2009 is vandaag officieel ten einde. Voor ons was het zondag avond al ten einde, na een bliksem bezoek naar het vastelaovend centrum; Tegelen!

Zaterdag middag precies om 12.00u geland op Weeze om maandag morgen om 7.00uur weer terug te vliegen naar Dublin. Vlucht verliep gelukkig zeer voorspoedig, want ik was klokslag 8.00uur op mijn werk. Zoals eigenlijk altijd na de vastelaovend, moest de communicatie de eerste 2 dagen voornamelijk via email gebeuren aangezien mijn stem helemaal weg was. Maar ja, een kleinigheidje hou je altijd.

Trouwens nog een tip voor mensen die via Weeze vliegen. De security is zeer slecht. Bij aankomst in Ardee bleek dat Lonneke een literpak Chocomel (uiteraard de enige echte) in haar tas had! Die was per ongeluk ingepakt, was niet de bedoeling om die mee te nemen, maar we genieten nu van iedere slok!

Paaf alaaf!
Ruud.