Hallo allemaal,

Hier weer eens een berichtje vanuit Ierland.
Ik heb de laatste weken tijd zat i.v.m. mijn (tijdelijke?) Koos Werkeloos zijn, dus voldoende tijd om van alles en nog wat te doen.

Zo heb ik de afgelopen weken eens deze site onder handen genomen. Layout iets gewijzigd en onder de motorkap wat functionaliteit toegevoegd. Een van die dingetjes is dit. Op deze pagina zie je op de wereldkaart de locatie van ieder geplaatst artikel. Ik heb ook wat historie toegevoegd in deze weblog. O.a. de verhaaltjes van onze vakantie in Chili (2004-2005).

Verder heeft de vet weer dienst dit weekend, wat betekent dat ik wat energie moet sparen om komend weekend weer mee op pad te gaan om te assisteren. Mochten we nog wat spannende dingen meemaken, dan zullen deze uiteraard volgende week op deze site gezet worden.

Indien we niks spannends meemaken, wordt waarschijnlijk het eerstvolgende bericht getypt in NEW YORK!!! Ja ja, jullie lezen het goed. Volgende week zaterdag, 20 september, stappen we in Dublin in het vliegtuig richting New York. Hier gaan we een weekje genieten van een welverdiende vakantie. We zijn nog druk bezig met de Lonely Planet door te spitten wat we absoluut moeten zien. O.a. hebben we voor de maandag avond al tickets gekocht voor “Phantom of the Opera” op Broadway.

Voor de conditie een beetje op peil te houden hebben we ons afgelopen week aangemeld voor de fitness club. Hier kunnen we vol aan de slag op de verschillende fitness apparaten en daarna nog even een duik nemen in het zwembad. Gisteren hebben we voor Lonneke een fitness outfit gekocht, alles inclusief schoenen voor eur 17 (Tja, sommige dingen veranderen zelfs in Ierland niet….).

Dat was het wel weer voor op dit moment.
Groetjes uit een nog steeds erg regenachtig Ierland,

Geotag Icoon Toon op kaart

Ruud.