Vrijdagavond, weekend. Vanavond eerst even de boodschappen binnengehaald. Wat we volgende week eten? Zie hier en oordeel zelf, het zal vast lekker worden. pasta met een snufje antibiotica en een flesje Carlsberg 😉

Bij thuiskomst vroeg ik aan Lonneke of ze de voordeur kon openmaken, want ik had de sleutel niet meegenomen naar de Lidl. Hoezo, was het antwoord, jij hebt toch de sleutel? Ai, dat was even schrikken. We laten ook nooit een raam of achterdeur open, dus het weekend begon goed. Meteen achterom gelopen en gelukkig bleek het bovenraam van de slaap-, strijk, opslagkamer op een kier open te staan. Deze had ik kennelijk vorige week vergeten dicht te maken. Lenig als ik ben (vroeger op Leonidas gezeten) door het raam geklommen en de voordeur opengemaakt.

Plannen voor de rest van het weekend; morgen nog wat shoppen in Drogheda. ’s Avonds naar Carrickmacross, Hanneke’s zusje is over en we gaan daar wat drinken. Op zondag gaan we misschien naar de horse races een dorp verderop, als het weer tenminste mee zit. Daarover waarschijnlijk later meer.

Groetjes en goed weekend allemaal,
Ruud.