Hallo weer allemaal,

Inmiddels zijn we in Chang Mai aangekomen, gisteren middag. Na een 5 uur durende busreis, deze keer met airco. ’s Middags hebben we de stad verkend en ’s avonds zijn we gaan eten in het seafood restaurant bij de Night Market, welke we na het eten hebben bezocht.

Vandaag zijn we naar het elephant nature park geweest. In tegenstelling tot wat de meeste toeristen hier doen, bieden ze hier geen olifanten show of rijden aan. In dit park hebben ze mishandelde olifanten opgevangen. Je bent hier de hele dag om de olifanten fruit te voeren en twee keer in de rivier te wassen. Verder krijg je veel informatie over de Aziatische olifant, de toestand waarin de olifanten getraind en gehouden worden. Je observeert ook de olifanten terwijl ze met elkaar aan het spelen zijn in hun natuurlijke omgeving. Om zo dicht bij de olifanten in de buurt te komen is echt een geweldige ervaring, vooral als je het tragische verhaal van de individuele olifanten hoort. Dit zal waarschijnlijk ook wel blijken uit de ongeveer 100 foto’s…..

Morgen gaan we misschien naar een Thaise kookcursus. Zaterdag reizen we waarschijnlijk weer richting het zuiden. Via Bangkok naar Kanchanaburi waar we de Tiger Temple willen bezoeken. Hierna gaan we nog verder naar het zuiden om ergens op een eiland aan het strand te liggen (dus de echte rust moet nog komen Sjraar).

Nu gaan we nog ff wat drinken ofzo en dan vroeg naar bed na een lange maar zeer interessant dag.

Gr,

R & L.