Zo, we zitten in Bangkok. Na een goede vlucht, ware we gisteren avond redelijk moe,  dus lagen al op tijd in bed. ’s Middags hebben we de omgeving ontdekt, Kho San road en omgeving. ’s Avonds lekker gegeten in een Thais restaurant aan de rivier. Thais eten is goed, ook het bier smaakt lekker.

Vandaag hebben we de grootste tempels gezien (Grand Palace, Wat Po, Wat Arun, Golden Mount) en de nieuwste shopping malls (leuk contrast). Ons hostel is netjes, hebben goed geslapen. Het verkeer in Bangkok is mega chaotisch. Binnen de tempel muren is het heerlijk rustig. Vandaag ook de Tuk-Tuk geprobeerd, niet echt een succes. Ze proberen je over te halen eerst “ergens” anders naartoe te gaan. Doodvermoeiend…

Morgen gaan we verder naar Khao Yai (national parc). We zullen jullie op de hoogte houden.

Geotag Icoon Toon op kaart

 Groetjes uit Thailand van Ruud & Lonneke.