He allemaal,

Het raften was super op de 31ste. We hadden een erge leuke instructeur en zaten met een Australisch meisje en een Engelse jongen en meisje op de boot. s”Avonds heerlijk gegeten in het Hostal.

Om 0.00u hebben we het vuurwerk bekeken vanaf het plein. Dit was heel mooi. In tegenstelling tot Nederland, heeft hier niemand zelf vuurwerk, maar wordt er waarschijnlijk in iedere plaats een groot vuurwerk afgestoken. Daarna hebben we nog in korte broek en t-shirt op het terras gezeten!

Op 1 Januari zijn we het jaar sportief begonnen door een flink stuk te gaan mountainbiken in de Andes. Door de bossen was erg mooi met af en toe schitterende uitzicht op de rokende vulkaan.Op de weg lagen ook super mooi watervallen, waar we gepicknickt hebben. Daarna in een meer gaan zwemmen om even af te koelen.

s’Avonds de nachtbus van Pucon naar Santiago genomen en van daaruit naar Valparaiso waar we nu zitten. Vandaag gaan we hier in de omgeving nog wat rondkijken en naar het strand.

Vanavond weer met de nachtbus verder naar Copiapo.

Groeten Ruud & Lonneke.