Vanuit Marlborough zijn we vandaag naar Eungella gereden. Hier ligt een national park bij. Het laatste stukje was 5 km stijl omhoog een berg op. Hij had er moeite mee, al het bestek lag door elkaar, maar we hebben het gered!

We werden beloond met een super mooi uitzicht over de hele valei (zie foto’s). Na onszelf geregistreerd te hebben op de camping zijn we naar het national park gegaan. Hier hebben we een wandeling door het subtropisch regenwoud gemaakt en een uur heel stil en geduldig gewacht op een zeer zeldzaam dier, de platypus. Deze heeft zich helaas niet laten zien.

Daarna weer terug gereden naar de camping. Terwijl ik dit typ zitten we letterlijk in de wolken. Er is nog geen lichtje van het dal te zien. De zonsopkomst moet hier schitterend zijn. Je ziet de zon opkomen boven de wolken. Enige nadeel is, dat dit nog voor 5 uur is. Tja….

Bekijk ook:
Route waar we ton nu toe overal geweest zijn.
Foto’s