Australia, here we come. Belangrijkste zaken zijn nu geboekt; vlucht en camper.

Planning is om de 11de van de 11de om 11:11u eerst nog een paar lekker Limburgse biertjes te gaan drinken. Dan moeten we in de loop van de middag richting Schiphol, waar we ’s avonds zullen vertrekken richting Singapore. Hier blijven we 3 dagen en daarna vliegen we door naar Brisbane.

In Brisbane pikken we onze camper op en dan begint de roadtrip pas echt. Grofweg route is als volgt, start in Brisbane, dan langs kust naar het noorden richting Cairns (great barrier reef etc). Van daar uit de outback in richting Alice Springs (Ayers rock). Van daaruit weer naar de oceaan in het zuiden Adelaide, dan langs kust en plaatsen Melbourne, Sydney weer richting Brisbane. Het is een alinea, maar een tocht van 3 maanden (ongeveer 9000 km).

Terugkomst getuigt ook van een ZEER strakke planning. We komen 11 februari terug. De echte vastelaovend die hards beginnen meteen te lachen, want dit is de donderdag voor de vastelaovend. Na 2 dagen in een vliegtuig te hebben gezeten, weet ik zeker dat ik dan behoorlijk dorst heb.

Resume, we verlaten jullie verkleed en zien jullie weer verkleed terug.

Vastelaovend same,

Ruud.