Huuu Pferd,

Vandaag naar de Horse Races geweest. Vorig jaar rond deze tijd zijn we daar ook geweest, toen woonden we net een aantal weken in Ierland. Aangezien het vorig erg leuk was, zijn we vandaag weer geweest. Het weer was super, eigenlijk het hele weekend al. Lekker warm en een mooie dag om lekker naar buiten te gaan.

Het begon allemaal al erg spectaculair, bij de eerste race was er een ongeluk waarbij twee paarden om het leven zijn gekomen. We hebben niet gezien wat er precies is gebeurd, maar een paard heeft zich kennelijk omgedraaid. Waarschijnlijk was de jockey in de waan dat de race al was afgelopen en een ander paard is daar frontaal opgebotst. Maar het is topsport want er werd amper aandacht aan geschonken en de tweede race startte met nog geen kwartier vertraging.

We hebben de camera meegenomen en wat foto’s geschoten die je hier kunt bekijken. Met name hebben we geoefend om mooie actie schots te maken. Zijn er een paar bij die redelijk gelukt zijn.

Gisteren zijn we geweest shoppen in Northern-Ireland. Eerst naar Banbridge naar het Outlet centre, daarna nog even naar Newry. Hier zijn we naar de supermarkt geweest. Met name bier en wijn e.d. zijn een heel stuk goedkoper dan in Ireland. Dus hebben we de wagen maar even volgeladen.

Deze week nog even 3 dagen werken en dan komen we alweer voor een weekendje naar Nederland.

Groetjes allemaal,
Lonneke & Ruud.