Zo, nog even op de valreep een email uit New York waar ik afgelopen week geweest ben. Tenminste, in de state New York in de plaats Tarrytown. Daar de hele week gebleven en gewerkt. Donderdag avond met de trein naar Manhattan gegaan, waar ik nog 24 uur had voor ik terug zou vliegen naar Ierland. Was uiteraard erg leuk om weer een dag (op kosten van de baas) op Manhattan te besteden! Door onze laatste trip wist ik de weg overal goed te vinden. Het hotel lag op steenworp afstand van Time Square, wat zeer centraal ligt om de bezienswaardigheden te zien.

Nu dus weer terug naar Ierland. Ik heb een nachtvlucht, normaliter doe ik geen oog dicht, dus zal verder een zeer rustig weekend worden.

Foto’s staan er inmiddels ook hier op. Niet chronologish, want een deel is gemaakt met de nieuwe in NY aangeschafte camera.

Gr,
Ruud.