Hallo allemaal,

Hier weer eens na lange tijd een berichtje vanuit Ierland. Laatste dagen voor de kerst. Lonneke heeft nu een paar dagen vrij om op de 24ste met haar 5 dagen dienst te beginnen. Met de kerst dus gewoon business as usual! Laarzen aan en calls afgaan, maar de verwachting is dat het redelijk rustig zal zijn. Dus jogging pak aan en oppe bank wat filmkes kijken enzo.

Gisteren heb ik van het werk Christmas party gehad. We hadden eerst een diner en daarna speelde er een band. Het was allemaal een beetje massaal opgezet, in een groot conferentie centrum bij een hotel in Dublin zaten zo’n ik schat 800 man te eten. De dames allemaal in cocktail dress. Na het eten begon de band te spelen en toen moest er ook gedanst worden. De Ieren gooien met zo’n feest werkelijk alle remmen los. Was wel leuk om eens mee te maken. Lonneke was die avond ook onder de pannen, die had met de vrouwen van haar werk een etentje. Piaras moest op Cliodhna letten en Brian was niet uitgenodigd (en had ook dienst). Zij zat iets dichter bij huis, Elisa het Italiaanse restaurant in Ardee. Zonder cocktail dress.

Verder hebben we goed nieuws voor de mensen die het afgelopen jaar allemaal ons huis zijn komen bezichtigen in Ardee. Wij creeren namelijk de mogelijkheid om dit nogmaals te doen, we gaan namelijk verhuizen! Niet geheel de eigen beslissing, maar zoals jullie wisten stond dit huis al enige tijd te koop en het lijkt er nu op dat er een deal is met een verkoper (nog niet 100% zeker). Er werd ons verteld dat we gewoon konden blijven wonen, omdat we dachten dat hij het ook ging verhuren echter dit blijkt niet het geval te zijn. In het nieuwe jaar kunnen we dus meteen weer op huizenjacht. Moet op zich geen probleem zijn aangezien er verschillende huizen beschikbaar zijn op dit moment. To be continued dus.

Verder vliegen we de 29ste naar Nederland, waar we een klein weekje zullen zijn voor o.a. oud/nieuw te vieren. Hier hebben we allebei uiteraard enorm zin in!

Groetjes,
Lonneke & Ruud.