Helaas, het goede leven is voorbij, na een aantal maanden koken, wassen, schoonmaken en niet te vergeten lanterfanten. Per 1 november start ik namelijk als supply chain analyst bij Siemens Diagnostics in Swords.

Na een aantal maanden van zoeken naar banen, werd ik dan eindelijk begin van de maand eens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het klikte goed en daarom werd ik ook uitgenodigd voor een medical test, het schijnt zeer gebruikelijk hier in Ierland. Ook wilden ze een aantal referenties hebben. Hiervoor heb ik half Huissen opgegeven, dus dat zou zeker goedkomen.

Een medical test bij de mariniers is er niks tegen. Ze hebben daadwerkelijk alles getest van mijn urine tot en met een bloed monster. Het laatste was de boosdoener waardoor e.e.a. erg lang duurde. De uitslag vanuit het laboratorium liet op zich wachten. Maar het is echt waar, ik ben gezond verklaard, dus ik mag aan de slag bij Siemens. Maandag 10 november zal mijn eerste werkdag zijn.

Voor ik aan de slag kan, moet er eerst een auto aangeschaft worden en hier e.e.a. voor geregeld worden. Ik heb mijn oog laten vallen op een Nissan Almera, deze heb ik in Nederland ook een aantal jaren gehad en is mij toen goed bevallen.

Maar nu eerst even dit weekend goed vieren, vanavond Halloween en morgen komen Hanneke en Lies (2 NL dierenartsen) met hun respectievelijke Ierse en Amerikaanse vriend een hapje eten in huize Ardee.

Groetjes,
Ruud.