Hallo allemaal,

Afgelopen weekend zijn we een lang weekend in NL geweest. Lonneke had maandag sowieso vrij aangezien hier in IE een vrije dag (bank holiday) was. Ze heeft ook de vrijdag nog kunnen vrij regelen zodat we 4 dagen hadden. Deze keer zijn we met Aer Lingus naar Dusseldorf gevlogen omdat die een beter schema heeft. Ryanair vliegt eenmaal per dag ’s middags op Eindhoven. Zo ben je dan zowel met de heen als de terugreis bijna de hele dag kwijt. Nadeel was nu dat we wel erg vroeg op moesten; 4.30u want de vlucht vertrok om 7.00u. Echter werd ik natuurlijk om 4:00u al wakker en moest naar de WC. Lonneke sliep nog, dus ik probeerde zachtjes op te staan zodat zij nog een uur kon slapen. Het opstaan ging iets minder zacht dan gepland, ik verloor namelijk mijn evenwicht en viel op het nachtkastje…. Dus maar allebei om 4.00u opgestaan.

Ondanks dat we eigenlijk niks gepland hadden, hebben we het weekend weer veel gedaan en veel mensen gezien. Ook weer even de “echte” Nederlandse dingen gegeten zoals kroketten, frikandel speciaal en friet van de mert! Het weer was ook een stuk beter dan wat we in Ierland de afgelopen weken gewend waren. Hier was het veelal bewolkt, fris en geregeld een regenbui.

In het weekend hebben we ook in NL een vakantie geboekt. De kosten zijn een stuk minder dan als je vanuit IE boekt. Lonneke heeft in september maar een week vrij. We wilden eigenlijk naar Zuid-Afrika, maar de kosten voor een week voor alleen het vliegen waren zo hoog dat we naar een alternatief zijn gaan kijken. Zo kwamen we dus eigenlijk via Jordanie, Egypte uiteindelijk op New York.

Het reisje naar NL heeft overigens ook gezorgd dat onze B&B voor de maand november bijna helemaal volgeboekt zit. Ook in oktober zijn er al verschillende boekingen binnen. Dus wie ook nog wil komen, ben er snel bij!

Zo, ga nu eens kijken hoeveel aandelen Ryanair ik nog zal bijkopen…

Groetjes uit Ierland,
Ruud.