Afgelopen weekend zijn we met de vriendengroep in de Ardennen geweest. Lonneke is afgelopen vrijdag avond in Eindhoven aangekomen en toen zijn we meteen doorgereden naar Erezee. Was een zeer geslaagd weekend, vrijdag hebben we in het huisje wat spellen gedaan en op het einde van de avond “back to the 90s”. De pilsjes smaakten ook goed, want we hadden een tap mee.

Zaterdag ochtend was iedereen al vroeg uit de veren; omstreeks 7.30. Rustig aan ontbeten en toen zijn we naar het middag programma vertrokken. Dit bestond uit 10 km kanoen en daarna een touwen parcours. ’s Avonds in het huisje BBQ-en en daarna stond het spel “Ik hou van Holland” op het programma.

Zondag zijn we rond het middag uur naar Maastricht gereden waar we de avonturen tocht d’ Artagnan zijn gaan doen. Deze speelde zich af in de onderaardse vestingwerken van Maastricht. Hierna zijn we naar Kaldenkirchen gereden, waar we heerlijk hebben gegeten bij restaurant NOA. De foto’s van het weekend kun je hier bekijken.

Gr,
Ruud.