Hoi allemaal,

Hoe gaat het in Nederland? Ook zo’n regen en wind gehad gisteren? Of hebben jullie dat juist vandaag? Dan hebben jullie morgen geluk, want hier schijnt momenteel de zon.

Woensdagavond ben ik naar Ierland gevlogen. Het afscheid was even zwaar. Maar ’s avonds in de B&B heb ik erg moeten lachen met alle foto’s in het plakboek! Super bedankt voor dit leuke herinneringenboek, we zullen er nog vaak in bladeren!
Donderdag ben ik ’s ochtends eerst het huurcontract gaan tekenen en de sleutel van ons nieuwe huis gaan halen. Nadat ik mijn eerste lading spullen heb uitgepakt en het huis nog eens goed bekeken heb, ben ik ’s middags naar de praktijk gegaan. Piaras (mijn baas) heeft me om 17u met mijn overige baggage naar huis gebracht. Om 17.30 zou de makelaar namelijk komen om me te wijzen hoe de gasboiler aan moest, want dit lukte me niet. Gelukkig heb ik het miniscule knopje zelf gevonden, want de makelaar kwam niet opdagen. Na een uur wachten, maar naar de winkel gegaan om de eerste noodzakelijke boodschappen te halen.
Vrijdag was ik om 9u op de praktijk om dingen te gaan regelen. Helaas was de Social welfare office alleen op donderdag open in Ardee om mijn PPS number aan te vragen. s’ Middags¬† zou ik met Piaras de autoverzekering regelen en bij de department langs gaan om een contract te tekenen voor TB testen, maar er bleven maar calls voor zieke koeien binnenkomen. We waren zelfs wat te laat voor het GD spreekuur.
Nu ben ik op de praktijk om mails te versturen en hopelijk belt Piaras dadelijk om me op te halen voor een interessante visite…..

Vanavond komt Hanneke me halen om wat te drinken in Carrickmacross en morgen ga ik met haar mee naar een Gaelic football wedstrijd.

Liefs Lonneke