Een goede dag weer trouwe lezers,

 Op dit moment zitten we in Chumpron, net aangekomen met de ferry van Ko Tao te wachten tot we de nachttrein richting Bangkok nemen.

Eergisteren hebben we een quad gehuurd om het eiland nog verder te verkennen, dit leek ons iets veiliger dan over de ongeasfalteerde wegen met een scootertje. We zijn in het noorden van het eiland uitgekomen bij een schitterende baai. Hier hebben we een aantal uren geweldig gesnorkeld. Zeer veel mooie vissen en koralen gezien. ’s Middags hebben we heerlijk gelunchd in een zeer moderne gelegenheid. Toen we terug wilden rijden naar ons dorp, begon het uit het niets heel hard te regenen. Plastic zak om de rugzak en met de quad VOL d’r doorheen.

We hebben toen de snorkeltrip voor gisteren geboekt. Dit was ook super, met een boot om het eiland gevaren en op verschillende plaatsen gesnorkeld. Op een paar plaatsen zaten erg veel kwallen helaas, zodat we er tussendoor moesten zwemmen. Op het eind hebben we 2 uur op eiland Nang Yuan gesnorkeld, ook de moeite waard. Het weer was ons goed gezind, geen regen!

Vandaag hadden we een relax dag, rustig aan, om 15u de boot naar het vasteland en vanavond om 21u de nachttrein naar Bangkok. Bedden in de trein zijn prima, dus doen wel een oogje dicht. We zouden eigenlijk in Bangkok blijven tot de 27ste, maar hebben de plannen bijgesteld. Morgen ochtend gaan we eerst Ruud’s pakken passen. Daarna gaan we verder richting Ayuthaya. Hier blijven we dan 1 of  2 nachten. Feit blijft dat we de 27ste helaas weer terug vliegen van een super vakantie!

 Groetjes,

Ruud & Lonneke.