Daar zijn we weer, deze keer vanuit Kanchanaburi.
Gisteren hebben we in Chiang Mai een scootertje gehuurd en beetje de omgeving verkend. Dit was in het begin wel even wennen, het links rijden, het drukke verkeer, maar na 1 uurtje ging het perfect en sjeesden we als ware Thaise door het verkeer. Niet heel spannende dingen gedaan, maar naar wat shopping malls geweest. Ook nog een zeer mooie tempel gezien. ’s Avonds hebben we een Thaise kookcursus gevolgd, aangezien het hier laagseizoen is, hadden we een prive cursus met ons 2-en. We hebben 5 heel lekkere gerechten gemaakt, o.a. geleerd om curry te maken. Dit was zeer de moeite waard, gelukkig hebben we een receptenboek meegekregen, zodst we thuis nog eens op ons dooie gemak kunnen namaken.

Vandaag zijn we van Chiang Mai naar Bangkok gevlogen en daarna met de bus vanuit Bangkok naar Kanchanaburi. We hebben hier een zeer mooi hostel waar we net heerlijk gegeten hebben.
Morgen gaan we de hele dag op pad. Eerst naar een national park met 7 watervallen, daarna na de bridge over the river Kwai.

Groetjes Ruud & Lonneke.