Na een halve zaterdag en zondag morgen met de instellingen te hebben gerommeld, werkt dan momenteel eindelijk het automatische email naar post script. Kortom betekent dit dat ik vanaf iedere locatie waar ik email ter beschikking heb (geen probleem met een Nokia 9300i), posts kan sturen die automatisch op deze pagina worden geplaatst.

De Nokia 9300i wordt overigens einde van deze week vervangen voor een Nokia E61i. Ik ben erg benieuwd hoe ook dit toestel werkt. Grootste vooruitgang is in ieder geval een UMTS verbinding in plaats van EDGE (en de laatste weken slechts GPRS doordat Telfort naar KPN netwerk is overgegaan).

De E61i is waarschijnlijk een tijdelijke oplossing, aangezien de verwachtingen zijn dat de Nokia E90 zeer snel wordt gereleased in Nederland. Dit is echt een TOP toestel waar ik met smart op aan het wachten ben.