Hallo allemaal,

Momenteel weer helaas terug in (het koude) Nederland. De vlucht ging weer goed alleen erg lang allemaal en twee nachten in het vliegtuig niet kunnen slapen.

De trip naar de pinguins Dinsdag was zeer geslaagd en erg de moeite waard. De pinguins waren erg leuk om te zien. Ook hadden we geluk dat we een groep dolfijnen zagen waar we uiteindelijk middenin te terecht kwamen met het bootje! ’s Avonds de nachtbus naar Santiago, waar we Woensdag de hele dag waren. Hier was het een stuk benauwder als in de rest van Chili. ’s Avonds hebben we hier met Nina, Stephan en Sita gegeten.

De volgende dag de vrouwen rond 11.00u op de metro gezet, zij moesten al eerder vliegen. Stephan en ik hebben die dag nog relaxt aan het zwembad gelegen. ’s Avonds moesten wij ook helaas weer terugvliegen. Het was een vakantie om nooit te vergeten!

Ruud & Lonneke.