Hoi allemaal,

Momenteel zitten we in San Pedro, dit is helemaal in het Noorden in de woestijn.Vanuit Valparaiso (laatste bericht) zijn we de volgende dag naar Viña del Mar geweest. Dit was best een leuk plaatsje. ´s Avonds de nachtbus naar Copiapo genomen.

Hier hebben we de eerste dag de excursie voor de volgende dag geregeld en verder rustig aan gedaan. Deze excursie was werkelijk geweldig. We waren met z´n vieren plus de chauffeur/gids in de 4 x 4. Het park waar we naartoe waren (Parc National Tres Cruzes Nevado) lag op maar liefst 4000 m hoogte. We moesten dus alles poco (langzaam) doen ivm zuurstof. We hebben flamingo´s, vicuñas, vossen, zoutvlaktes, meren in de rots woestijn gezien.´s Avonds troffen we Sita en Menno en hebben we met ons zessen gegeten.

´s Nachts wederom de nachtbus, naar San Pedro. Deze keer heb ik zelfs warempel geslapen. Gisteren middag/avond een excursie gedaan in Valle de la Luna. Een mooie zonsondergang, midden in de Woestijn bovenop een berg.Vandaag weer even rustig aan, dorpje bekijken etc. Morgen om 4.00u op om naar de geisers te gaan. Deze spuiten alleen om 6.00u ´s ochtends. Dan ´s avonds weer de nachtbus naar La Serena (een zit van 16 uur).

Tot de volgende keer,
Ruud & Lonneke.