Hallo allemaal,

Hierbij weer een nieuw verhaal uit Chili. We zitten momenteel in Pucon, in de Andes. Het weer was de afgelopen dagen iets minder helaas, maar vandaag is het super mooi weer.

Dinsdag zijn we vanaf Valdivia naar Frutillar gegaan. Hier hebben we Woensdag een auto gehuurd en zijn we rond het meer gereden. Het weer was niet goed genoeg om de Vulkaan Osorno te kunnen zien. Donderdag zijn we met de bus van Frutillar naar Pucon gegaan. Hier zijn we Donderdag naar de thermen geweest (net zoiets als in Arcen, maar dan echt…).

Vandaag gaan we in Pucon raften, VOL de rivier af met een rubber bootje, L is bloednerveus… Vanavond gaan we een paar cervezas drinken om oud op nieuw te vieren. Morgen weten we nog niet precies wat we gaan doen, wellicht overdag nog wat in Pucon en dan ´s avonds de nachtbus naar ????

In ieder geval allemaal de groeten van Ruud en Lonneke, goede start van 2005 allemaal en tot ziens.

R.